Voips

Corporate Identity, Brochures, Signing, Website

Dé zakelijke telefonieoplossing

Voips Hosted Telefonie biedt een geïntergreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software. Het systeem kan op maat worden ingericht. Je betaalt per gebruiker, per functie. Een eenvoudige oplossing om maximale bereikbaarheid en productiever (samen)werken mogelijk te maken, veilig en efficiënt via de cloud.

Voor Voips realiseerden wij de complete visuele identiteit. Dit bestaat uit veel meer dan alleen het logo en de huisstijl. Voor het kantoor in Gemert realiseerden wij bijvoorbeeld diverse interieurbeletteringen en voor de eindklant werd een uitgebreide productbrochure ontworpen en geleverd.

Waar Voips goed in is

Voips kent de branche, heeft jarenlange ervaring in (hosted) VoIP en traditionele telefonie. Ze ontwikkelen met passie specifieke communicatieoplossingen voor haar klanten.

Hosted Hardware

Voor het Hosted Voips pakket biedt Voips professionele IP-toestellen. Voor iedere gebruiker is er een toestel dat aansluit bij zijn wensen en functieprofiel. Op deze pagina kan de bezoeker zich eenvoudig informeren.

  • “ Zeer professioneel, oneindige creativiteit en uitsluitend maatwerk. Lift 3 voelt als een onderdeel van ons bedrijf en zijn onder andere verantwoordelijk voor onze website, drukwerk en huisstijl. ”
    N. Nijhof - Voips

Meer werk

Samenwerken?