Sprint Intermediair

Corporate Identity, Brochures, Website, CRM

Sprint Intermediair maakt voor jou het verschil

Sprint Intermediair is een specialistisch werving- en selectiebureau dat zich met haar activiteiten volledig focust op het commerciële segment van de arbeidsmarkt. In het verlengde hiervan assisteert Sprint organisaties met een personeelsbehoefte en begeleiden zij sales- en marketingprofessionals naar een nieuwe uitdaging.

Voor Sprint ontwikkelen we de complete huisstijl. Van logo, brochures, presentatiemappen en website tot aan de interieursigning. Ook werd door ons een op maat gemaakt CRM/CMS ontwikkeld. Hiermee kan Sprint haar opdrachtgevers, klanten en sollicitatieprocedures inzichtelijk maken en de website eenvoudig beheren.

Mobiel gebruikersgemak

De inzet van nieuwe media kan een waardevolle aanvulling zijn op het werving- en selectieproces. Daarom zorgden wij ervoor dat het vacatureoverzicht ook mobiel goed toegangelijk is. Eenvoudig zoeken, reageren en delen op social media.

Interieursigning

De uitstraling van het interieur moet uiteraard aansluiten op de huisstijl en identiteit van het bedrijf. Het door WillemsenU ontworpen pand biedt wat dat betreft vele mogelijkheden. Wij realiseerden hier diverse print, folie en acrylox toepassingen.

  • “ Technisch veelzijdig en grafisch onderscheidend. Altijd een oplossing voor onze uitdagingen en spontane marketingideeën. ”
    R. Gruisen - Sprint Intermediair

Responsive Website

Benieuwd?

Meer werk

Samenwerken?