Tilburg Dansstad

Responsive Website

Tilburg danst

Tilburg Dansstad is een samenwerking tussen Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Theaters Tilburg, De NWE Vorst, Kunstbalie, Dans Brabant en Factorium Podiumkunsten. Zij vroegen ons om de oude website een grondige opfrisbeurt te geven en deze naar het 'nu' te brengen. Naast het opfrissen van de website hebben we ook meegedacht over de content en structuur.

Zo hebben we de focus op tickets verhoogd door een 'tickets' pagina toe te voegen en al in het agendaoverzicht een link te verwerken naar tickets. Bezoekers kunnen zo sneller tickets kopen voor de voorstellingen. Met de responsive website kun je ook onderweg even snel kijken welke dansvoorstellingen er in Tilburg op het programma staan. Op die manier hoef je niks te missen.

Snel tickets kopen

Wanneer je met je muis over een voorstelling beweegt, tonen we direct een link naar de tickets in het agendaoverzicht. Zo hoeven bezoekers minder lang te zoeken naar tickets voor de voorstelling.

Snel overzicht

In één oogopslag de belangrijkste informatie bij elkaar. Wanneer, waar, hoe laat en wat kost het? Vervolgens kunnen bezoekers ook hier direct tickets bestellen.

  • “ In nog geen twee maanden heeft Lift 3 van advies tot concept tot realisatie een fantastische site gebouwd. Korte lijntjes, snelle acties en niet bang om ‘the extra mile’ te lopen. ”
    S. van Bilsen - Tilburg Dansstad

Bezoek de responsive website

Benieuwd?

Meer werk

Samenwerken?