Reland

Corporate Identity, Website, Brochures

Dé specialist in ruimtelijke ontwikkeling, sloop- en bouwregelingen

Reland is een jong, maar ervaren adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Als bedrijf zijn ze actief in twee takken van sport, namelijk ruimtelijk advies en bemiddeling in sloopmeters en bouwrechten. Reland ontzorgt ondernemers en particulieren op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en sloopregelingen.

We zijn vanaf het begin intensief betrokken geweest bij de merkontwikkeling van Reland. De gehele huisstijl; van logo, brochures tot website is door ons ontworpen. Daarnaast realiseerden we een compleet op maat gemaakte responsive website met eenvoudig Content Management Systeem (CMS).

Overzichtelijke homepage

Op de homepage hebben we de verschillende takken waarin Reland actief is inzichtelijk gemaakt met iconen zodat bezoekers snel hun weg kunnen vinden.

Vraag & Aanbod

Naast advies helpt Reland u ook met het vinden van de perfecte beschikbare bouwgrond voor uw project. We realiseerden daar een overzichtelijke en snel filterbare marktplaats voor.

  • “ Snelle reacties en korte lijntjes maken dat de samenwerking soepel verloopt. Er wordt goed meegedacht bij het ontwerpen, kleine problemen worden snel verholpen en er wordt rekening gehouden met onze wensen/ideeën. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking! ”
    Giel Peters - Reland

Bezoek de responsive website

Benieuwd?

Meer werk

Samenwerken?