Q8 Research

Responsive Website

Wereldleider in onderzoek naar petrochemie en raffinage

Q8Research is meer dan 50 jaar geleden opgericht en is een wereldleider in onderzoek naar petrochemie en raffinage. Ze worden overal ter wereld door de industrie geprezen voor hun voortdurende drang om aardolie te perfectioneren.

Dat gevoel hebben we, op basis van de bestaande huisstijl en overleg met het Q8Research team, doorgevoerd in een frisse, gebruiksvriendelijke en responsive website. Het resultaat van een intensieve samenwerking waar we trots op zijn.

Homepage

Op de homepage worden zowel de geleverde diensten als interessante statistieken uitgelicht. Op deze manier is het voor de bezoeker meteen duidelijk wat Q8Research allemaal te bieden heeft.

SafetySheets

Q8Research heeft een enorm aanbod aan SafetySheets. Door onze geoptimaliseerde zoekfunctie met filters kan de bezoeker snel en eenvoudig de SafetySheet vinden die hij/zij nodig heeft.

  • “ The team at Lift 3 met all of our strict deadlines and delivered the website to us as was agreed. I like their commitment and enthusiasm to find solutions together with us. ”
    A. Hakeem - Q8 Research

Responsive Website

BENIEUWD?

Meer werk

Samenwerken?