KeenSystems

Corporate Identity, Brochures, Signing

We doen het goed of we doen het niet

Nog nooit van KeenSystems gehoord? Dat kan kloppen. Hoewel zij al sinds 2004 actief zijn als telecomoperator, leveren ze uitsluitend producten als white-labeloplossing. Technische perfectie, daar draait het om bij KeenSystems. Als telecomoperator zien zij het als een missie om hun partners het leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Dat klinkt als een match. Daarom leverden we voor KeenSystems een totaalconcept. Wij vernieuwden de huisstijl compleet en voerden dat vervolgens door in de diverse communicatiematerialen zoals productbrochures, presentatiemappen, prijslijsten en indoor- en outdoorbelettering.

Productbrochures

Het streven naar technische perfectie uit zich in een aantal bijzonderheden. Pluspunten die een voorsprong geven. In deze productbrochures zet KeenSystems de belangrijkste op een rij.

Tariefoverzichten

De telecombranche werkt met uiteenlopende tarieven. Met onze duidelijke tariefoverzichten kan KeenSystems haar klanten eenvoudig informeren over de mogelijkheden.

  • “ Een half woord van mij is genoeg voor het team van Lift 3! Zo realiseerden zij onder andere onze huisstijl, brochures en signing. ”
    P. Voet - KeenSystems

Meer werk

Samenwerken?