Go Short

Ontwerp Responsive Websites, Video Library

International Short Film Festival

Onze relatie met het internationale korte film festival Go Short in Nijmegen begon met het ontwikkelen en ontwerpen van de Video Library. Met deze webbased applicatie kan Go Short de pers gemakkelijk alle films laten bekijken die tijdens het festival worden vertoond.

Daarnaast ontwerpen we nu al enkele jaren de responsive websites voor het festival. De website is, voor zowel de bezoekers als de thuisblijvers, een van de belangrijkste informatievoorzieningen. Tijdens het festival zelf, maar ook in de aanloop daar naar toe.

Mobiel tijdschema

De ruimte op je mobiele scherm is beperkt. Vandaar dat oplossingen die voor de desktop goed werken, mobiel soms niet werken. Mobiel dus geen blokkenschema, maar een overzichtelijke uitklapbare lijst.

Blokkenschema

Waarschijnlijk de meest bezochte pagina tijdens het festival: het blokkenschema. Welke films zitten er in welke blokken, hoe laat draaien ze en waar? Door de rode lijn is duidelijk welke blokken al voorbij zijn en welke blokken je nog kan gaan bekijken.

Video Library WebApplicatie

Voor de Video Library ontwikkelden we een systeem waarmee we lokaal opgeslagen video's in de browser konden afspelen. Op deze manier kan de pers alle ingestuurde korte films bekijken tijdens het festival.

  • “ Erg prettige samenwerking: er werd goed meegedacht en rekening gehouden met onze wensen. Dat resulteerde in een mooi en gebruiksvriendelijk product. Snelle oplevering en kleine problemen werden direct opgelost! ”
    W. Jansen - Go Short

Meer werk

Samenwerken?