Escapetalk.nl

Merk ontwikkeling, meertalig interactief platform

Grootste escape rooms platform van de Benelux

Escapetalk.nl is een van de projecten die we in eigen huis hebben ontwikkeld en waar we best een beetje trots op zijn. Het is in korte tijd uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke platform voor en door escape room liefhebbers van Nederland, België en Luxemburg. Een begrip, gesteund door zowel eigenaren als spelers.

Wij ontwikkelden het concept, de huisstijl, alle grafische uitingen en de website zelf. Bij alle beslissingen die we nemen rondom dit project houden we de doelgroep in het achterhoofd. Het is onze liefdesverklaring aan de escape rooms in de BeNeLux.

Recensies

Bezoekers kunnen meer dan 11.500 recensies lezen van zo'n 1000 kamers. Deze reviews beschrijven de ervaringen van escapers uit binnen- en buitenland.

Kaart

Hoe presenteer je 500 locaties overzichtelijk? Daarvoor lieten we ons inspireren door Airbnb. Met de kaart met filter- en zoekfunctionaliteit kunnen spelers snel de gewenste kamers vinden.

Meertalig

Omdat de Nederlandse escape rooms internationaal goed staan aangeschreven hebben we besloten om de website tweetalig te maken. Op deze manier kunnen ook toeristen de informatie vinden die ze nodig hebben.

Bezoek het platform

Benieuwd?

Meer werk

Samenwerken?