BusinessCom

Corporate Identity, Posters, Promotiematerialen

D� telecom distributeur van de Benelux

BusinessCom B.V. is actief op de Benelux-markt met distributie, advisering en ondersteuning van ICT-producten en -projecten. Vanuit de twee vestigingen, Veghel (NL)  en Mechelen (BeLux), bedient BusinessCom +/- 700 resellers in het MKB-segment, maar ook het grootzakelijk segment.

Voor BusinessCom ontwikkelden wij de huisstijl en vertaalden die naar brochures, posters en andere promotiematerialen. Maar BusinessCom daagt ons ook regelmatig uit met verrassende opdrachten. Binnen 24 uur bedrukte bierpullen leveren? Geen enkel probleem!

Prijslijsten

BusinessCom heeft een enorm uitgebreid assortiment aan diverse merken en producten. Met onze overzichtelijke prijslijsten kan BusinessCom haar klanten eenvoudig duidelijkheid verschaffen in de prijzen.

Promotieartikelen

Door de jaren heen ontwikkelden we diverse gepersonaliseerde promotieartikelen voor BusinessCom. Van schrijfblokken in diverse formaten, pennen, USB-sticks tot bedrukte bierpullen.

  • “ Wij doen al jaren op een plezierige manier zaken met Lift 3 om het simpele feit dat afspraken worden nagekomen. 24/7! ”
    P. van Eldonk - BusinessCom

Meer werk

Samenwerken?