Arts / Evoi Schoenmode

Corporate Identity, Interieurontwerp, Website

Stijlvol en hoge kwaliteit

Vaak zegt men dat kleren de man maken, maar wat zouden die kleren zijn zonder een paar mooie schoenen eronder? Wat in ieder geval zeker is, is dat schoenen de basis zijn voor elke succesvolle outfit. Stijlvol en van hoge kwaliteit, dat zijn dé kenmerken van de collectie van Arts / Evoi.

Met de nieuwe huisstijl en de stijlinrichting van de winkels in Boxmeer en Venray is een samenhangende, herkenbare en stijlvolle lijn ingezet. Deze hebben we doorgetrokken in de diverse publiciteitsmaterialen en responsive website.
 

Homepage

Op de homepage worden zowel de nieuwste aanwinsten als de heren- en damescollectie uitgelicht. Op deze manier is het voor de bezoeker meteen duidelijk dat Arts / Evoi voor een goede kwaliteit schoenen staat.

Ik wil deze schoen!

Als bezoekers de schoen van hun dromen hebben gevonden, willen ze deze natuurlijk meteen bestellen. Met dit doel hebben we deze pagina geoptimaliseerd. Grote foto's, titel, prijs en "Ik wil deze schoen!". Duidelijker wordt het niet.

  • “ Zeer prettige samenwerking. De ideeën en kundige en altijd vernieuwende ontwerpen sluiten altijd aan op onze visie! ”
    K. Gieben - Arts & Evoi Schoenmode

Responsive Website

Benieuwd?

Meer werk

Samenwerken?