Merkontwikkeling en huisstijl

Merkontwikkeling & huisstijl

Wij helpen onze klanten graag om zich herkenbaar en professioneel op de markt te positioneren. Lift 3 onderzoekt al in een vroeg stadium hoe de identiteit van je bedrijf zo duidelijk en effectief mogelijk kan worden gevisualiseerd. Opererend vanuit een heldere vormtaal en concept optimaliseren wij je merk.

Creatie en realisatie

Creatie & realisatie

Wij geloven in krachtige ontwerpen en duidelijke communicatie. Uitingen die opvallen en overtuigen. Van logo's, huisstijlen, brochures, animaties, presentaties en gevelreclames tot aan het ontwerpen van userinterfaces. Zo hebben wij voor ClearVox niet alleen het merk vormgegeven, maar ook het product zelf. Voor Emenem Smart Buildings maakten we bijvoorbeeld Domotica User Interfaces.

Signing

Printmedia en signing

Je visuele identiteit is te communiceren via allerlei soorten printmedia. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, brochures, banners, autobeletteringen, signing en beursstands. Door middel van onze jarenlange ervaring en samenwerking met drukkerijen begeleiden wij je project van concept tot realisatie.

Samenwerken?